IFK Wreta Kloster - Mjölby Turabdin FC 1-1

A-lag - Division 4 Västra

Skeninge IK - Mjölby Turabdin FC 1-2 (0-1)

Idag spelade vi sista vårsäsongens match, det var bortamatch mot Skeninge  ​IK​.

​Vi har vunnit med 2-1.
Som redan hänt tidigare, har Victor Gustavsson gjort första målet nästan omgående i början av matchen, i 2-a minut. Så första halvleken slutade 0-1. I andra halvleken fortsatte vi spela bra men i 80-e minut blev oavgjord via straff 1-1.​
​ Men vår Victor, så klart, gjorde ett mål till, 2 minuter innan matchens slut. ​

Grattis till alla killar.

Nästa match blir 4 augusti 2014, på Vifolkavallen Mjölby, då spelar vi mot Borens IK.​

2014-06-22

Följande spelare kallas till match mot Skeninge IK imorgon den 23 juni:

Johan Gustafsson, Conny Andersson, Ankido Keryakos, Sebastian Karlsson, Marcus Bodin, Filip Keryakos, Alexander Dolk,  Brice Ntwari, Linus Nordell, Tomas Demirel, Ninos Keryakos, Andree Larsson, Maykel Chamoun, Daniel Demirel, Hussein Al-Qased och Victor Gustavsson.

2014-06-15

Mjölby Turabdin FC - Grebo IK 4-0 (3-0)

Vilket fantastiskt spel har vi haft idag!!! Mycket imponerande!

Efter bara 5 minuter gjorde Victor Gustavsson ett mål. I 32-a minut gjorde Maykel Chamoun ett mål och i 39-e minut gjorde Victor ett mål till. Första halvleken slutade 3-0 för Tubbe. Men Victor fortsatte med bra spel och i 59-e minut gjorde han ett mål till. Så vi har vunnit med resultat 4-0 och tagit 3 poäng. Mycket härligt! Grattis killar!

2014-06-14

Följande spelare kallas till match mot Grebo IK imorgon den 15 juni:

Johan Gustafsson, Ankido Keryakos, Sebastian Karlsson, Filip Keryakos, Alexander Dolk,  Brice Ntwari, Linus Nordell, Tomas Demirel, Ninos Keryakos, Andree Larsson, Marcus Bodin, Maykel Chamoun, Fredrik Nilsson, Daniel Demirel, Hussein Al-Qased och Victor Gustavsson.

2014-06-13

Mjölby Turabdin FC - Skeninge IK 2-5 (0-4)

2014-06-08

Mjölby Turabdin FC - Sturefors IF 1-2 (0-1)

A-laget har vunnit idag! Målskyttar: Maykel Chamoun och Victor Gustafsson.

2014-06-07

Följande spelare kallas till match mot Sturefors IF imorgon den 8 juni:

Johan Gustafsson, Ankido Keryakos, Sebastian Karlsson, David Eriksson, Filip Keryakos, Alexander Dolk,  Brice Ntwari, Firoz Khalilov, Tomas Demirel, Conny Andersson, Ninos Keryakos, Marcus Bodin, Maykel Chamoun, Fredrik Nilsson, Hussein Al-Qased och Victor Gustavsson.

2014-06-05

Tallboda IF - Mjölby Turabdin FC 1 -0

2014-06-04

Mjölby Turabdin FC - LSW IF 1-3

2014-06-03

Följande spelare kallas till match mot LSW IF imorgon den 4 juni:

Johan Gustafsson, Ankido Keryakos, Sebastian Karlsson, Filip Keryakos, Daniel Demirel, Brice Ntwari, Daniel Sandström, Firoz Khalilov, Tomas Demirel, Conny Andersson, Linus Nordell, Marcus Bodin, Maykel Chamoun, Fredrik Nilsson, Hussein Al-Qased och Victor Gustavsson.

2014-06-01

IFK Motala - Mjölby Turabdin FC 4-1 (2-0)

2014-05-30

Boxholms IF - Mjölby Turabdin FC

2014-05-29

Följande spelare kallas till match mot Boxholms  IF imorgon den 30 maj:

Johan Gustafsson, Conny Andersson, Alexander Dolk, Filip Keryakos, Daniel Demirel, Brice Ntwari, Daniel Sandström, Firoz Khalilov, David Ericsson, Almir Redzepovic, Linus Nordell, Marcus Bodin, Maykel Chamoun, Fredrik Nilsson och Victor Gustavsson.

2014-05-25

Mjölby Turabdin FC - Mantorps FF 4-6

2014-05-23

Mjölby Turabdin FC - Rimforsa 2-0

A-laget har vunnit igen. Målskyttar: Victor Gustavsson, Daniel Sandström.

Nu har vi hela 11 poäng och delar fjärde plats med Kisa BK och Kurdiska FF.

2014-05-22

Följande spelare kallas till match mot Rimforsa IF imorgon den 23 maj:

Johan Gustafsson, Conny Andersson, Alexander Dolk,  Ankido Keryakos, Filip Keryakos, Tomas Demirel, Daniel Demirel, Brice Ntwari, Daniel Sandström, Firoz Khalilov, Ninos Keryakos, Maykel Chamoun, Victor Gustavsson och Almir Redzepovic.

2014-05-18

Mjölby AI FF - Mjölby Turabdin FC 1-1 (0-1)

Matchen började bra och i den första halvleken gjorde Fredrik Nilsson ett mål på en hörna. Men i slutet av den andra halvleken fick vi ett mål via ett straff och det blev oavgjord.

2014-05-17

Följande spelare kallas till match mot Mjölby AI imorgon den 18 maj:

Johan Gustafsson, Conny Andersson, David Eriksson, Fredrik Nilsson, Ankido Keryakos, Filip Keryakos, Tomas Demirel, Daniel Demirel, Brice Ntwari, Marcus Bodin, Daniel Sandström, Firoz Khalilov, Tobias Söderberg, Louay Lahdo, Maykel Chamoun och Almir Redzepovic

2014-05-17

Borensbergs IF FK - Mjölby Turabdin FC 1-3

2014-05-11

Mjölby Turabdin FC - Kurdiska FF 2-2

Dagens match slutade oavgjord. Det var en mycket tuff match med många gula kort till både lag. Laget spelade bra, det blev flera bra insatser men det räckte inte.

För närvarande har vi 7 poäng (hittills har vi 9 st gjorda mål och 9 st insläppta mål).

2014-05-10

Följande spelare kallas till match mot Kurdiska FF imorgon den 11 maj:

Johan Gustafsson, Conny Andersson, David Eriksson, Fredrik Nilsson, Ankido Keryakos, Filip Keryakos, Tomas Demirel, Daniel Demirel, Brice Ntwari, Marcus Bodin, Daniel Sandström, Firoz Khalilov, Alexander Dolk, Tobias Söderberg, Louay Lahdo och Victor Gustavsson.

2014-05-09

Mjölby Turabdin FC -BK Ljungsbro 0-4

2014-05-05

Kisa BK - Mjölby Turabdin FC 1-0

A-lag förlorade mot Kisa BK med 1-0.  I den 30:e minut har Kisa tagit ledningen via en hörna och trots att vi kämpade hårt har vi förlorat och nu har vi 6 poäng (hittills har vi 7 st gjorda mål och 7 st insläppta mål).

2014-05-04

Följande spelare kallas till match mot Kisa BK imorgon den 5 maj:

Johan Gustafsson, Conny Andersson, David Eriksson, Fredrik Nilsson, Ankido Keryakos, Filip Keryakos, Tomas Demirel, Maykel Chamoun, Daniel Demirel, Pierre Evefjord, Brice Ntwari, Almir Redzepovic, Fatlum Rrahmani, Marcus Bodin, Louay Lahdo och Victor Gustavsson.

2014-05-03

Kurdiska FF - Mjölby Turabdin FC

Resultat: Kurdiska FF - Mjölby Turabdin FC 3-2

B-lag har förlorat idag mot Kurdiska FF från Linköping.  Vi startade bra med ett mål redan i den 8:e minut när Alexander nickade. Men i andra halvleken började sämre och vi fick 3 mål under bara en kvart. I slutet av andra halvleken Linus gjorde ett mål på straff.

2014-05-01

A-lag Division 4

Mjölby Turabdin FC - Malmslätt AIK

Resultat: Mjölby Turabdin FC - Malmslätt AIK 0-2

Det var första förlust i serien. Första halvlek var mållöst var vi hade några målchansen, bl a stolpen.

I andra halvlek var vi lite sämre, flera felpassningar och bortalag kom i ledningen i 53:e min. efter frispark. Vi jagade kvittering, hade också en stolpe men bortalag punkterade slutresultat med ett mål till.

2014-04-30

Följande spelare kallas till match mot Malmslätts AIK imorgon den 1 maj:

Johan Gustafsson, Conny Andersson, David Eriksson, Fredrik Nilsson, Ankido Keryakos, Filip Keryakos, Tomas Demirel, Maykel Chamoun, Daniel Demirel, Daniel Sandström, Brice Ntwari, Ninos Keryakos, Fatlum Rrahmani, Linus Nordell, Andree Larsson och Victor Gustavsson.

2014-04-28

Mjölby Turabdin FC - IFK Wreta Kloster

Resultat: Mjölby Turabdin FC - IFK Wreta Kloster 3-3(0-2)

Målskyttar: Fatlum Rrahmani, Tobias Söderberg och Lauay Lahdo.

En till oavgjort hemmamatch.

Efter 0-2 i första halvlek gjorde vi tre mål på en kvart timme. Men bortalag kvitterade i slutet av matchen.

Snyggaste mål var Fatlums frisparksmål i krysset.(Video)

2014-04-28

I dag blir ingen träning på grund av att B-lag spelar mot IFK Wreta Kloster kl 19.00, Vifolkavallen.

2014-04-27

Borens IK - Mjölby Turabdin FC

Resultat: 2 -3 (0-3)

Målskytt: Brice Ntwari, Maykel Chamoun, Daniel Demirel.

Det var bra matchstart. Redan i 34:e min ledde Tubbe med 3-0. Första mål gjorde Brice genom att lobba målvakt nästan från halva plan. Andra mål gjorde Maykel från en frispark från 20 meter. Tredje mål gjorde Daniel i 34:e min och det var väggspel mellan Daniel och Victor utanför straffområde.

Så det var bra spelat första halvlek men i andra halvlek Tubbe blev allt annorlunda och Borens kom i matchen med två snabba kontringar.

Det viktigaste är att Tubbe tog hem ytterligare 3 poäng och nu tillsammans med Boxholm leder serien.

Under Video finns ett klipp.

2014-04-26

Följande spelare kallas till match mot Borens IK imorgon den 27 april:

Johan Gustafsson, Conny Andersson, Fredrik Nilsson, Firoz Khalilov, Ankido Keryakos, Filip Keryakos, Tomas Demirel, Maykel Chamoun, Marcus Bodin, Daniel Demirel, Daniel Sandström, Brice Ntwari, Ninos Keryakos, Fatlum Rrahmani och Victor Gustavsson.

2014-04-24

Imorgon är träningen på gräsplan kl. 17:00, Vifolkavallen C plan.

2014-04-21

Klass 2 Västra

Mjölby Turabdin FC - Kisa BK

Resultat: Mjölby Turabdin FC - Kisa BK 2-2(0-1)

Målskytt: Tomas Demirel x2

I dag spelade B-lag sin första hemmamatch mot Kisa BK och det blev oavgjort.

Första halvlek slutade 1-0 till Kisa. Tubbe gjorde kvittering efter Filips bra slagen hörna, Tomas var högst och nickade in (video). Andra mål kom i 74 min och det var perfekt Ninos inlägg från höger sida och Tomas nickar in igen.

Nästa match blir igen hemmatch mot IFK Wreta Kloster 28 april.

2014-04-21

B-lag spelar idag mot Kisa BK kl 14.00, Vifolkavallen.

Från idag kommer att finnas bilder på Instagram, på Twitter finns vi från tidigare och länken finns nu under meny.

2014-04-18

Mjölby Turabdin FC - Skeninge IK

Resultat: Mjölby Turabdin FC - Skeninge IK 4-2(2-2)

Målskyttar: Victor Gustavsson x2, Maykel Chamoun och Sebastian Karlsson.

Det var seger i seriepremiären mot Skeninge.
Redan i femte minut kom kalldusch, Skeninge gjorde mål men i fortsättningen av matchen assisterade Maykel till Victor två gånger i 16 och i 38 minut och det var 2:1 till Tubbe. I sista minuten av första halvlek gjorde Skeninge kvittering och vi gick till pausvilla med 2-2.

I andra halvlek Tubbe spelade mycket offensivt som resulterade att vi gjorde två mål till. I 49. min. Victor assisterade till Maykel som gjorde ledningen till 3:2. Tubbe hade flera bra möjlighet att göra mål men Skeninges målvakt Robin var bra. Borta lag försökte göra kvittering men vi hade Johan på mål som gjorde sitt jobb mycket bra.

I 83. min. Bodin assisterade till Sebastian som gjorde slutresultat 4-2.

Tyvärr blev Robert skadad och vi vet inte hur länge blir han borta.

Vi tog tre viktiga poäng och sitter på toppen av serietabell. Nästa match spelar vi borta mot Borens IK.

Följande spelare kallas till match mot Skeninge IK imorgon den 18 april:

Johan Gustafsson, Conny Andersson, Fredrik Nilsson, Sebastian Karlsson, Ankido Keryakos, Filip Keryakos, Tomas Demirel, David Eriksson, Maykel Chamoun, Marcus Bodin, Daniel Demirel, Daniel Sandström, Brice Ntwari, Linus Nordell, Robert Budak och Victor Gustavsson.

Samling kl 12:30 Klubblokalen

2014-04-13

Sheva har gjort ett schema med matcher och träningar, det finns under Träningar.

Mjölby Turabdin FC - Torstorps  IF

Resultat: Mjölby Turabdin FC  - Torstorps IF 3-2(1-0)

Målskyttar: Victor Gustavsson x2 och Filip Keryakos.

Turabdin vann igen!

I dag har vi spelat sista träningsmatchen inför seriestarten. Vi har vunnit över Torstorps IF, en av seriefavoriterna i Division 4 Östra och brutit deras segersvit av 8 vunna träningsmatcher i rad.

Första halvlek slutade 1-0 till Tubbe. Victor nickade målet.

I andra halvlek Torstorps var bättre lag och kvitterade via straff.

Sedan hade vi ett kontraläge och Brice assisterade till Filip som gjorde 2-1.

Sen kommer igen kvitteringsmål 2-2.

I sista minuterna av matchen Firoz var fällt, domaren blåste straff och Victor gjorde segermål 3-2.